Om os – Det Lille Snedkeri

Vi er et lille snedkeri der er beliggende i Middelfart, tæt ved motorvejen.

Vi bestræber os på at fremstille og producere kvalitet fra start til slut. Vi anvender kun den allerbedste kvalitet i materialer, hovedsageligt fra Danmark.

Vi sætter en ære i at behandle træet med gamle håndværksmæssige traditioner, samt at bevare træets naturlige udseende.

Ydermere sætter vi en ære i altid at imødekomme kundernes behov og ønsker. Vi tager gerne en dialog for at opnå den optimale løsning for kunden.

Vi vil skabe værdi for vores kunder, ved at levere produkter af højeste kvalitet.
Vi udfører enhver opgave med engagement og på højeste kvalitetsniveau.
Vi vil sætte os ind i kundens behov og præsentere brugbare og holdbare løsninger, der kan bruges i mange år frem over.

Vi vil levere holdbare løsninger af høj kvalitet til alle kunder
Vi vil differentiere os på markedet ved tidløst design, upåklageligt håndværk og de små detaljer som lige gør forskellen og som giver os arbejdsglæde og tilfredse kunder.

Det Lille Snedkeri A/S ønsker at skabe et respekteret brand, både lokalt og nationalt, gennem produkter af højeste kvalitet, der overgår vores kunders forventninger. Vi vil være en stærk og pålidelig samarbejdspartner for lokalsamfundets virksomheder og private.

Profil

Simon er født og opvokset i Middelfart. Han er gift med Pernille og sammen har de 3 dejlige børn.

Simon gik på Østre skole i Middelfart indtil 10. klasse hvorefter han tog HTX studenter eksamen på Fredericia-Middelfart tekniske skole.

I 2009 blev han uddannet bygningssnedker hos Syddansk Erhvervsskole i Vejle. Simon bestod sine eksamener med et gennemsnit på 12 og modtog velfortjent en sjælden sølvmedalje for sin indsats.

Simon stod i lære hos HH-Hansen tømrer og snedker i Gelsted på Fyn. Her bestod hans arbejde hovedsageligt af specielopgaver inden for renovering af bevaringsværdige og fredede bygnings komponenter samt en bred vifte af snedkerfagets mange spændende opgaver.

Efter eksamen vendte Simon i flere omgange tilbage til Syddansk Erhvervsskole i Vejle for at undervise som faglærer. En vej han gerne havde forfulgt; dog forblev drømmen om sit eget lille snedkeri i baghovedet.