Det Lille Snedkeri A/S

Det Lille Snedkeri A/S, blev grundlagt i 2014 og er beliggende i Middelfart, tæt på motervejen.

Bestyrelsen består idag af Simon Povlsen, Pernille Povlsen og Per Jørgensen (Direktør 5E-Byg).

Det Lille Snedkeri A/S betræber sig på at fremstille og producere kvalitet fra start til slut. Vi anvender kun den allerbedste kvalitet i materialer, hovedsageligt fra Danmark

Vi sætter en ære i at behandle træet med de gamle håndværksmæssige traditioner, samt at bevare træets naturlige udseende. 

Vi vil skabe værdi for vores kunder, ved at levere produkter af højeste kvalitet. Vi udfører enhver opgave med engagement og på højeste kvalitetsniveau. Vi vil sætte os ind i kunden behov og præsentere brugbare og holdbare løsninger, der kan bruges i mange år fremover. 

Simon Povlsen

GRUNDLÆGGER & SNEDKERMESTER

Simon er født og opvokset i Middelfart. Han er gift med Pernille og sammen har de 3 dejlige børn. 

Simon er uddannet bygningssnedker hos Syddansk Erhvervsskole i Vejle. Simon bestod sine eksamener med et gennemsnit på 12 og modtog velfortjent en højtagtet sølvmedalje.

Simon stod i lære hos HH-Hansen tømrer og snedker i Gelsted på Fyn. Her bestod hans arbejde hovedsageligt af specialopgaver indenfor renovering af bevaringsværdige og fredede bygnings komponenter samt en bred vifte af snedkerfagets mange spændende opgaver.

Vibe 

SNEDKER

Vibe startede som lærling ved Det Lille Snedkeri A/S i 2016. 

Vibe udviste stor lærevillighed, engagement, evner og en sans for detaljer som er sjældent set. Det er kvaliteter som matcher vores værdier og vi var derfor ikke et sekund i tvivl om at Vibe skulle fortsætte hos os efter hendes læretid.

Vibe er idag ansat som snedker. Hun kører den lange vej fra Aarhus hver dag, hvor hun er født og opvokset.

Hvad kan vi?

Håndlavet Dansk Kvalitet

Med et solidt og bæredygtig håndværk og vores professionelle kendskab til materialer, står vi klar med kyndig rådgivning. 

Vi arbejder i tæt samarbejde med kunden, for at sikre en løsning, der opfylder præsis deres behov. 

Hos Det Lille Snedkeri A/S udfører vi restaurering af ældre møbler og antikiteter og dette sker med stor omhyggelighed og respekt for patina og historie.

Det Lille Snedkeri A/S udfører de fleste former for møbelrestaurering og fornyelse af diverse møbler.

Værkstedet

Vores maskiner

Here goes your title

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Here goes your title

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Samarbejdspartnere

Kunder

“Best app i have ever seen in my 5 years of app development”

“These guys made my work easier and faster for a great price”

“The productivity of this app is fabulous and is very quick.”